Etichete

, , , , , , , , ,

Service Calculator vine in intampinarea clientilor sai din Bucuresti cu preturi atractive si servicii IT de calitate pentru calculator, laptop, netbook, ultrabook, notebook. 0767679593 

Reparare PC

Retele de calculatoare

Instalare Windows

Mentenanta calculatoare

Instalare imprimante

Devirusare

Setare router

Instalare camere de supraveghere

Instalare Office si antivirus

Configurare conexiune Internet

Instalare software si jocuri

Consultanta IT

Interventii la domiciliul clientului in regim de urgenta pentru rezolvarea rapida a problemelor aparute. Experienta, profesionalism si un program generos pentru satisfactia deplina a clientilor.

Instalare Windows

Service Calculator va ofera servicii de instalare Windows la domiciliul sau sediul dumneavoastra in Bucuresti si imprejurimi. Se asigura deplasare urgenta la client si interventie rapida.

Windows 7 x86

Windows 8 x86

Windows XP

Windows 7 x64

Windows 8 x64

Windows Vista

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu servicii de consultanta la achizitionarea laptopului sau calculatorului, diagnosticare pentru stabilirea sistemului de operare potrivit, partitionare hard disk, formatare partitii, instalare drivere originale de la producatorul echipamentelor, instalare program antivirus, setare router si conexiune Internet, optimizare sistem.

Oferim si servicii conexe:

 • salvare si mutare fisiere importante
 • back-up sistem
 • instalare programe Office: Word, Excel, Powerpoint, Outlook
 • instalare imprimanta, webcam, scaner, videoproiector
 • configurare conturi e-mail in Outlook
 • instalare programe utilitare, multimedia, codecuri, Skype, Messenger
 • instalare Photoshop, Autocad
 • configurare retea wireless
 • curatare de praf
 • jocuri pentru copii

Va asteptam sa ne contactati pentru orice problema aveti cu calculatorul. Interventii rapide, program prelungit si preturi accesibile.

Configurare router

Service Calculator este la dispozitia dumneavoastra pentru configurarea routerului sau modemului dumneavoastra la preturi avantajoase, indiferent de model.

La achizitionarea celui de-al doilea calculator sau laptop achizitionarea unui router devine o necesitate. Routerul asigura conectare la Internet a tuturor calculatoareleor dar si transferul de fisiere intre ele, conectarea la o imprimanta in retea, monitorizarea unei camere de supraveghere IP, conectare unui NAS.  Daca routerul este wireless orice dispozitiv mobil: telefon, tableta, netbook, ultrabook, laptop, Smart TV are acces la Internet pe o raza de 50-100 m. Daca dorim sa restrictionam accesul la Internet pentru dispozitivele wifi se va configura sistemul de securitate al routerului in functie de optiunile oferite de acesta.

router

 • instalare router
 • setare conexiune internet
 • configurare router
 • instalare imprimanta in retea
 • instalare camera de supraveghere
 • setare retea wireless
 • configurare retea calculatoare LAN
 • instalare programe retea
 • securizare retea

Cei mai mari provideri de internet in Bucuresti sunt RDS, UPC, Romtelecom, Orange, Vodafone. Configurare routerului se face in functie de modelul echipamentului si de providerul de Internet.

Devirusare

Service Calculator Bucuresti va ofera servicii complete de devirusare. Prezenta programelor de tip malware se face simtita de obicei prin scaderea performantelor calculatorului sau laptopului. Desigur sunt virusi care blocheaza calculatorul, afiseaza mesaje, ascund informatia de pe dispozitivele de stocare, dezactiveaza programul antivirus, etc.

Atunci cand calculatorul merge foarte greu sau chiar se blocheaza este de evitat restartarea lui fizica de la butonul de restart sau butonul de oprire pentru a evita deteriorarea hard diskului. Cu siguranta aceste restartari nu vor elimina virusii si nici nu vor repara calculatorul. Este bine sa aveti rabdare pana se inchide calculatorul si sa ne sunati cat mai repede.

Servicii oferite:

 • devirusare
 • recuperare date
 • restaurare Windows
 • reabilitare unitati de memorie externa
 • instalare program antivirus performant
 • instalare firewall
 • back-up sistem

Virusul Politia Romana

Executam devirusari la domiciliul clientului in Bucuresti sau zona adiacenta. Indiferent de tipul de calculator: laptop, desktop, netbook, ultrabook si indiferent de tipul de virus nu ezitati sa ne contactati pentru rezolvarea rapida a problemelor cu minim de cheltuieli.

virus-polita-romana

Unul dintre cei mai agresivi virusi este Politia Romana. Acesta a aparut in Romania la sfarsitul anului 2012 si inca face ravagii, desi multi producatori de software, inclusiv Bitdefender, s-au laudat ca au gasit remediul pentru acet malware. Virusul Politia Romana blocheaza complet calculatorul si cere o suma de bani pentru deblocarea lui. El simuleaza o actiune a politiei de combatere a pirateriei informatice si suma ceruta pentru deblocarea calculatorului este disimulata intr-o amenda.

Acest virus nu dispare si nu se deblocheaza calculatorul daca platiti suma respectiva. Devirusarea este complexa pentru ca difera in functie de configuratia hardware si software a calculatorului infectat. Incercarile de a-l scoate de catre personal fara experienta au condus la deterioarea sistemului de operare, pierderea datelor si uneori chiar probleme hardware.

Suntem la dispozitia dumneavoastra cu solutii complete de devirusare si securitate. Interventii rapide in maxim o ora de la solicitarea telefonica. Servicii IT de calitate disponibile in Bucuresti si imediata vecinatate.

Preturi

Service PC Bucuresti are ca obiectiv principal reducerea preturilor prin diminuarea cheltuielilor adiacente, un bun management al actvitatii, solutii profesioniste de diagnosticare hardware si software, planificarea judicioasa a interventiilor. In tabelul de mai jos va prezentam preturi informative pentru serviciile oferite:

Servicii Pret ( RON)
Deplasare la sediul clientului 10 ( gratuit pentru interventii peste 100 de lei)
Instalare Windows 40
Instalare programe Office 30
Instalare programe utilitare 10
Curatare calculator de praf 40
Mentenanta calculator 40
Instalare antivirus 10
Configurare router 40
Devirusare 40
Configurare imprimanta 10
Montare RAM suplimentar 20
Inlocuire placa video 30
Inlocuire HDD 30
Inlocuire sursa de alimentare 30

Pentru alte lucrari ce nu sunt mentionate in tabel: instalare retea calculatoare, instalare camere de supraveghere, mutari retele, etc. va rugam sa ne contactati la telefon 0767679593 . Preturile sunt valabile pentru Bucuresti.

Contact

Service Calculator este la dipozitia dumneavoastra cu servicii de calitate la preturi avantajoase in Bucuresti si imprejurimi.

Program de lucru:

Luni-Vineri : 08.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 16.00
Duminica: 10.00 – 14.00

Ne puteti contacta la : 0767679593 

Anunțuri