Reparatii Laptop in Bucuresti http://instalariwindowsbucuresti.blogspot.ro

Reparatii Laptop in Bucuresti

http://instalariwindowsbucuresti.blogspot.ro/p/reparatii-laptop-in-bucuresti.html

PREVENIRE SI INTRETINERE


In primul rand ideal este sa nu ajungeti in situatia in care laptopul / calculatorul dumneavoastra este defect, deoarece in general reparatiile sunt destul de costisitoare ca timp si ca bani. Pentru a preveni defectiunile si a asigura o viata cat mai lunga laptopurilor si calculatoarelor dumneavoastra, recomandam ca la fiecare 6 luni laptopul / calculatorul sa se desfaca complet, sa fie curatat de praf, schimbata pasta termoconductoare (este o pasta care asigura transferul termic dintre procesor, placa video si radiatoarele coolerelor, aceasta pasta este un element consumabil, ea isi pierde proprietatile in timp si trebuie obligatoriu inlocuita pentru a asigura un transfer termic eficient).


 • DEFECTIUNI ALE PLACII DE BAZA A LAPTOPULUI

 • Nu recomandam inlocuirea placii de baza cu totul. Noi ti-o reparam si o facem la un pret cu mult mai mic decat costul unei placi de baza noi.

 • Traim in era tehnologiei si stim cu totii ca laptopul personal a devenit un obiect de care ne atasam mai mult decat de albumul de fotografii cu colegii din liceu. Un laptop este o parte din viata noastra cu care venim mai des in contact decat cu dusul sau cu pasta de dinti. Muncim pe el, traim prin el, unde mai pui ca adesea, de oboseala, mai si dormi cu el in pat!

 

 • Diagnosticul e stricat, diagnostic pe care ai 90% sanse sa il primesti de la service-ul producatorului, nu il vei intalni la noi.

 • Noi nu pun problema asa. Vino la noi in service cu laptopul tau si mai acorda-i o sansa. Solutii exista, stricaciunile se pot repara, iar preturile sunt cu siguranta cele corecte.

 • Cand placa de baza vine in contact cu lichide, cel mai adesea aceasta se scurtcircuiteaza. Nu intotdeauna laptopul nu mai porneste dupa un accident de genul asta si ai multe sanse ca, dupa ce se usuca, sa nu ai nicio problema cu utilizarea calculatorului in conditii normale, insa aceasta poate fi doar o aparenta. Fara sa cureti cu atentie intreaga suprafata poate aparea coroziunea pieselor in timp, iar asta este o defectiune care te obliga sa iti inlocuiesti placa de baza cu totul

 • Te asteptam la noi de indata ce ai facut involuntar baie calculatorului tau sau in cazul in care laptopul nu mai porneste dupa cate un eveniment nefericit pentru a-ti repara placa de baza si pentru a preveni alte defectiuni care pot aparea ulterior.

 • Multe defectiuni apar in cascada. Exemplu, ti se poate strica sursa de alimentare interna ceea ce duce la stricarea controlerelor.

 • Daca te incadrezi in acest caz nefericit timpul pe care il va petrece laptopul tau in service este ceva mai lung, pentru ca nu poti remedia nicio alta defectiune pana nu repari sursa.

 • Schema interna de functionare a unui laptop este o structura ramificata care conduce fluxul de energie si informatie catre toate deviceurile(dispozitivele) de pe placa de baza. Aceasta contine un numar mare de asa-numitele key (switch-uri si intreruptoare), precum si stabilizatori pentru a asigura nivelul necesar de tensiune pentru fiecare dispozitiv.

 • Desigur, un astfel de sistem contine circuite de limitare si mai multe niveluri de protectie impotriva oscilatiilor de tensiune, dar care nu fac fata intotdeauna. Problemele legate de alimentare sunt periculoase deoarece pot conduce la defectarea deviceurilor ( dispozitivelor ) de pe placa de baza.

 

 • INLOCUIRE MUFE LAPTOP

 

 • Urasti momentele in care scoti ceva din priza foarte repede si ramai cu priza in mana?

 • Stii ca daca nu esti atent poti sa strici asa si mufele laptopului tau?

 • Nu te simti vinovat cand stii cum scoti castile, memory stick-ul si cablul de alimentare din laptop. Mai bine citeste ce ai de facut sa iti tii mufele in viata cat mai mult timp.

 

 • Mufele de laptop sunt elemente foarte vulnerabile care se pot desprinde. Toate mufele (mufa de alimentare, mufa USB, mufa pentru sunet / audio, mufa serial, mufa firewire sau mufa video etc) sunt lipite direct pe placa de baza.

 • Logic, orice dispozitiv trebuie scos din mufa tragand usor si perpendicular, altfel mufele risca sa se rupa sau sa se fisureze sau sa se dezlipeasca.

 • Si pentru ca dupa tratamente eronate repetate, invariabil vei ajunge la service-ul de laptopuri, sa iti explicam cum vom proceda ca sa iti repare mufele.

 • Vom desface laptopul, vom demonta placa de baza, vom dezlipi mufele si vor curata locul de unde s-au desprins si vom pune o mufa noua. Dupa cateva teste prin care ne vom asigura ca noua mufa functioneaza, vom reasambla laptopul.

REPARATII PLACI VIDEO

Cauzele problemelor cu placa video a laptopului tau sunt, cel mai des, rezultatul supraincalzirii. Daca laptopul se incalzeste prea tare, procesorul grafic al placii video nu mai face contact cum trebuie cu placa de baza.
Conexiunile dintre placa de baza si procesorul video (GPU) fie se dezlipesc, se sparg fie se lipesc intre ele. Defectiunile placii video se mai pot datora si defectarii procesorului video (GPU) in sine, din cauza ca laptopul nu a fost folosit corespunzator, sau pur si simplu, pentru ca procesorul tau video si-a atins limita de viata.

Placa video de laptop nu se repara cu una cu doua: automat trebuie sa aduci laptopul cu totul in service, unde incepe repararea propriu-zisa a placii video. Adica vom iindeparta procesorul grafic de pe placa de baza si il inlocuim sau ii refacem contactele (reball) si apoi il sudam la loc pe placa de baza.

Noi ne ocupam de placile video defecte respectand toate regulile de laborator, avem experienta in spate si iti garantam ca facem tot posibilul pentru a repune totul in functiune.

De asemenea ma ocup de instalari windows, programe, orice gen de soft, devirusari si recuperari date, care se fac la domiciliul dumneavoastra, curatarea laptopului sau a PC-ului dumneavoastra de asemenea se poate face la domiciliul dumneavoastra.

Reparatiile hardware laptop, reparatii placi video, placi de baza, inlocuiri mufe, se fac la sediul nostru deoarece este nevoie de multe echipamente si nu este posibila deplasarea lor la domiciliul dumneavoastra.

Apeland la mine beneficiati de: Seriozitate, Profesionalism, Amabilitate, Flexibilitate, Rabdare, Corectitudine, dar mai ales veti avea in permanenta un specialist la care puteti apela cu incredere oricand – ofer asistenta telefonica gratuita clientilor mei (inclusiv in week-end), daca o problema se poate rezolva printr-un telefon, sunt bucuros sa va ajut. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s